Benefits of Nature is klaar voor de toekomst

Share

PERSBERICHT

Amsterdam, 19 december 2019

Benefits of Nature is klaar voor de toekomst

Een vernieuwd bestuur en een nieuwe strategie vraagt ook om een nieuwe website. Met een nieuwe, frisse look & feel is Benefits of Nature (BON) klaar voor de toekomst.

April 2019 is er een nieuw bestuur aangetreden. De afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe koers en strategie. Daar hoort ook een nieuwe uitstraling en website bij.

De stichting telt momenteel 140 vaste leden, die allemaal geïnteresseerd zijn in duurzaamheid en footprinting. Een prachtig netwerk dus, waar men van elkaar kan leren en elkaar kan inspireren. Maar ook een goed uitgangspunt om vanuit dit netwerk op te treden als neutrale stichting en spreekbuis voor de sector.

“Veel bedrijven maken prachtige stappen op het gebied van duurzaamheid. Het is dan wel van groot belang dat we dit ook inzichtelijk maken”, aldus voorzitter Karolien Tesselaer. Dus naast een netwerkfunctie, heeft BON ook een belangrijke communicatiefunctie én verbindende rol richting overheden, NGO’s, retailpartijen en telersverenigingen. Tesselaer roept telers en toeleveranciers die inspirerende duurzame verhalen hebben op om zich bij BON te melden. “Wij vertellen jullie verhaal graag verder en maken inzichtelijk hoeveel er al gebeurt op duurzaamheidsvlak.”

Karolien geeft aan dat middels de nieuwe website van BON ook de nieuwe strategie straks meer zichtbaar wordt. “Op de website worden vanaf nu maandelijks projectverhalen gedeeld. Telers en toeleveranciers leggen uit wat footprinting voor hun betekent. Maar ook waar zij als ondernemers tegen aan lopen. Daarnaast starten we met webinars om naast de events ook online van elkaar te kunnen leren. Natuurlijk vind je ook een overzicht van de komende events en informatie omtrent footprinting op de website.”

Nieuws
Benefits of Nature is klaar voor de toekomst
Een vernieuwd bestuur en een nieuwe strategie vraagt ook om een nieuwe website. Met een nieuwe, frisse look & feel is Benefits of Nature...
Lees meer
Maak kennis met: Leo Swart
Leo Swart werkt als zelfstandig Cresultant aan samenwerkingen in de breedste zin van het woord. Als bestuurslid van BON zet hij zich in om...
Lees meer
Maak kennis met: Karolien Tesselaar
Karolien is 35 jaar en woont samen met haar man en drie kinderen in Luttelgeest naast hun snijbloemenbedrijf Tesselaar Alstroemeria. Al jaren zet zij...
Lees meer